ÅKU 2016

Årlig kunskapsuppdatering för SwedSec-licenshavare.

ÅKU 2016 levereras i e-learningformat och omfattar animerade och illustrerade informationsavsnitt med berättarröst och simulerade situationer med guide. Utbildningen varvar olika typer av interaktiva övningsmoment med inlagda kunskapskontroller, vilket ger ett flexibelt genomförande.

För vem?

ÅKU 2016 finns i tre versioner eftersom den är anpassad till de tre yrkeskategorierna: Rådgivare, Specialister och Ledning och kontrollfunktioner.

Rådgivare

Den här utbildningen passar dig som arbetar med finansiell rådgivning till konsumenter eller investeringsrådgivning till kunder och/eller dig som arbetar med försäkringsförmedling och ger råd om livförsäkringar med sparmoment, exempelvis privatrådgivare, företagsrådgivare och Private Banking-rådgivare.

Specialister

Den här utbildningen är för dig som arbetar inom olika typer av specialistfunktioner inom värdepappersområdet, exempelvis fond- och portföljförvaltare, analytiker och aktiemäklare.Ledning och kontroll

Den här utbildningen är för dig som arbetar med olika lednings- och kontrollfunktioner inom värdepappersmarknaden, exempelvis som verkställande direktör och annan ansvarig chef, compliance officer samt vissa befattningar inom riskkontroll och andra kontrollfunktioner.

Våra utbildningar

1. Licensförberedande utbildningar
2. E-utbildningar
3. Lärarledda utbildningar
4. Utbildningspaket
5. Tester
6. Webinar