ÅKU 2017

Årlig kunskapsuppdatering för SwedSec-licenshavare.

ÅKU 2017 lanseras i e-utbildningsformat och bygger på ett varierat lärande i form av föreläsningsfilmer, animerade faktasekvenser och interaktiva övningar. Föreläsaren förstärker sitt budskap med hjälp av belysande exempel som stöttas av grafik, text och bild. De flesta avsnitt avrundas med ett antal kunskapsfrågor som säkerställer att du har tillräckliga kunskaper inom området.

Det är branschorganisationen SwedSec som har bestämt innehållet i ÅKU 2017.

För vem?

ÅKU 2017 finns i fyra versioner eftersom den är anpassad till de fyra yrkeskategorierna: Rådgivare, Specialister, Ledning och kontrollfunktioner och Bolån.

Bolån

Den här versionen vänder sig till dig som omfattas av SwedSecs licensieringskrav för bolån.Ledning och kontroll

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med olika lednings- och kontrollfunktioner inom värdepappersmarknaden, exempelvis verkställande direktör och annan ansvarig chef, compliance officer samt vissa befattningar inom riskkontroll och andra kontrollfunktioner.

Specialister

Den här versionen riktar sig till personer som arbetar inom olika typer av specialistfunktioner inom värdepappersområdet, exempelvis fond- och portföljförvaltare, analytiker och aktiemäklare.

Rådgivare

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med finansiell rådgivning till konsumenter. Även du som arbetar med investeringsrådgivning till kunder ingår i utbildningens målgrupp.

Våra utbildningar

1. Licensförberedande utbildningar
2. E-utbildningar
3. Lärarledda utbildningar
4. Utbildningspaket
5. Tester
6. Webinar