ÅKU 2018 – Rådgivare

2 450 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning

ÅKU 2018 från Contento är en varierad e-utbildning med filmer, animerade faktasekvenser, case, filmade föreläsningar och interaktiva övningar.


För vem?

Den här versionen är anpassad för dig som arbetar med finansiell rådgivning till konsumenter, inklusive investeringsrådgivning. Även du som arbetar med försäkringsförmedling och ger råd om livförsäkringar med sparmoment – exempelvis privatrådgivare, företagsrådgivare och Private Banking-rådgivare – ingår i målgruppen.

Innehåll

  • Investeringsbedrägerier
  • Portföljskapande och rekommendationer
  • Försäkringar vid bodelning och arvskifte
  • Beskattning av kapitaltillgångar i näringsverksamhet
  • Investeringssparkonto
  • Framtidsfullmakt
  • Ny försäkringsdistributionslag
Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!