Finansiella marknader och instrument

8 500 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning
Artboard 1 copy
Lärarledd utbildning

I den här kombinerade utbildningen får du genom e-utbildningar och under en lärarledd dag lära dig om bland annat aktier, kapitalmarknad, ränteplaceringar och derivat och strukturerade produkter.

Målet är att du efter genomförd utbildning ska ha fått en bred och djup kunskap om finansiell ekonomi och kunna använda de tekniker och instrument som förekommer.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med privat- eller företagsinriktad rådgivning kring sparande och kapitalförvaltning.

Innehåll

Makroekonomi

Ekonomisk politik

Avkastning och risk

Räntebärande instrument

Aktier

Derivat och strukturerade produkter

Kunskapstest

Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!