IDD: Uppdaterad utbildning på gång

Just nu erbjuder vi en filmad föreläsning (inklusive kunskapsfrågor) som handlar om nyheterna enligt IDD, Insurance Distribution Directive.

IDD är ett EU-direktiv som syftar till att förstärka konsumentskyddet. Du som jobbar med försäkringsdistribution ska ge dina kunder mer omfattande information om de produkter och tjänster du tänker sälja till dem. Även kraven på transparens kring kostnader och ersättningar har ökat, och målet med det är att minska intressekonflikterna vilket i sin tur stärker konsumentskyddet.

Utöver den föreläsningen kommer ContentoWassum att lansera en e-utbildning under oktober som fördjupar sig i ämnet. Den heter Försäkringsdistributörens roll och ansvar och kommer att ersätta det filmade materialet plus den tidigare e-utbildningen Försäkringsförmedlarens roll och ansvar.

Anmäl dig till föreläsningen redan nu genom att maila till info@contento.se, och håll utkik efter den nya e-utbildningen på vår hemsida.