Contento Wassum Academy byter namn

I 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.

I 2019 kommer våra två bolag Contento Wassum Academy AB och Learnify AB att fusioneras. Det fusionerade bolaget kommer att heta Learnify AB och sysselsätta cirka 40 personer. Det nya bolaget kommer att arbeta med två varumärken, Contento och Learnify EdTech.

Contento blir ännu mer specialiserat mot Bank, Finans och Försäkring med en nylanserad produktserie som är heltäckande för bland annat SwedSec och InsureSec. Med cirka 70 % marknadsandel i Sverige vill vi växa vidare internationellt för att kunna stödja hela våra kunders verksamhet.

Learnify EdTech fokuserar på skola, universitet och idédrivna organisationer. Learnify EdTech har över 200 000 användare. Vi arbetar också vidare med våra kunder från andra branscher för att skapa nya fokusområden med behov av innovativa och effektiva pedagogiska lösningar. Behövs det ett nytt Learnify för din bransch? Kanske du vill vara med och skapa det?

Utbildning är det viktigaste svaret på de flesta av dagens stora utmaningar, från penningtvätt till hållbarhet och demokrati. Vi vill bygga ett ännu starkare företag som kan bidra till ännu bättre utbildningslösningar.

Och det är inte den enda nyheten. Följ oss under november och december, på vår resa mot en ny varumärkesstrategi.

Vi återkommer redan nästa vecka med rapport om hur arbetet fortsätter.

Per Brahm, vd och grundare

Vi kommer att publicera en serie bloggartiklar för att hålla er uppdaterade om vår rebrandingresa.