Swedsec – Självstudier för rådgivare

8 750 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning

Målet med den här utbildningen är att du ska bli väl förberedd inför Swedsecs test för rådgivare. Utbildningen är helt på distans och passar dig som har hög studievana, bra självdisciplin och föredrar att läsa i egen takt. Om du behöver mer lärarstöd så passar troligen Swedsec – Självstudier med lärarstöd bättre.

Innan du sätter igång med studierna gör du Swedsecs diagnostiska test för att ta reda på vilken nivå dina förkunskaper ligger på. Contentos effektiva och pedagogiska studiematerial hjälper dig sedan att nå upp till rätt kunskapsnivåer.

Under studietiden kan du kommunicera med ämnesexperter och studiekollegor via utbildningsportalen.

Tidsåtgången för självstudierna beräknas till mellan 50 till 55 timmar.

För vem?

Utbildningen är framtagen för dig som arbetar som rådgivare på bank, värdepappersbolag eller försäkringsbolag och står inför utmaningen att bli godkänd vid Swedsecs licensieringstest.

Innehåll

  • E-utbildningar, filmade föreläsningar och kundmötessimuleringar indelade i fyra delområden:
  1. Produkter och hantering av kundens affärer
  2. Ekonomi
  3. Etik och regelverk
  4. Pensioner och försäkringar
  • Boken Placeringsrådgivning med tillhörande övningsbok av Gabriel Oxenstierna
  • Avstämningstest med 120 kunskapsfrågor och feedback
Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!