Skräddarsydd utbildning

Pris vid förfrågan
exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning
Artboard 1 copy
Lärarledd utbildning

Har ni speciella utbildningsbehov i er verksamhet? Välj en skräddarsydd utbildning.

När vi skapar skräddarsydda utbildningar så är det era specifika förutsättningar och behov som är utgångspunkten. Med hjälp av noggrann analys och workshops utvecklar vi en effektiv lösning som svarar upp mot de behoven och möter eventuella lagkrav – även över tid.

Lösningen kan handla om allt från en helt webbaserad produktion till klassisk lärarledd undervisning, eller en kombination av de två – så kallat blandat lärande.

Exempel på skräddarsydda utbildningar som vi har levererat:

  • Financial crime
  • Code of conduct
  • Miljö och hållbarhet
  • System och arbetssätt
  • Säkerhet

Kontakta oss för mer information.

Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!