Nyheter

Star

Vi presenterar: Author!

Har du sett vårt nya författarverktyg för att skapa digital utbildning?

Star

En liten julhälsning!

I Contentos andra digitala nyhetsbrev vill vi mest av allt önska er en god jul och ett gott nytt år!

Star

Videopodd med Per Brahm

Ta del av ett samtal mellan vår vd Per Brahm och Hedda Hök, vd på InsureEd.

Star

Digitalt nyhetsbrev: December 2019

Här kommer Contentos första digitala nyhetsbrev med lite information om vad som händer hos oss just nu. Vi hoppas att ni uppskattar vårt nya grepp!

Star

Ny utbildning om hållbara investeringar

Contento har lanserat e-utbildningen Hållbara investeringar. Den passar dig som behöver en grundutbildning i ämnet och är baserad på SwedSecs kunskapskrav för rådgivare.

Star

Hög tid att ta din bolånelicens

Du som är bolånehandläggare behöver skriva ditt licensieringstest före årsskiftet. Contentos e-utbildning Bolånelicensen ger dig de bästa förutsättningarna för att klara det.

Star

Utökat samarbete med SFM

Vi är stolta över vårt utökade samarbete med SFM (Svenska Försäkringsförmedlares Förening). Tillsammans utvecklar vi nu flera omfattande utbildningspaket inom både liv- och sakförsäkring.

Star

Kunskapstest för bolåneförmedlare

Nu erbjuder vi ett komplement till vår e-utbildning Bolånelicensen, som är baserad på SwedSecs kunskapkrav för bolånehandläggare.


Star

Effektivitet och variation

ÅKU 2019 är effektivt disponerad och ger ett maximalt lärande på begränsad tid. Det har vi uppnått genom att skapa variation med hjälp av animationer, spelfilm, expertintervjuer, utmanande lärorika övningar och lite till.