Bankverksamhet och banksparande

950 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning

I den här utbildningen får du lära dig om grunderna för hur en bank fungerar. Du får lära dig om de olika ränteberäkningsmetoderna som används för banksparande. Du får också kunskap olika kontotyper samt vilken risk som banksparande innebär.

Målet är att du ska lära dig grunderna för hur en bank fungerar.

Det tar cirka 20 minuter att genomföra utbildningen.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som behöver en grundutbildning i hur banker, ränta och de vanligaste typerna av konton fungerar.

Innehåll

Vad gör egentligen en bank?

Sparkonton och insättningsgarantin

Beräkning av räntan

Andra kontotyper

Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!