Privata personförsäkringar

900 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning

Utbildningen bygger på ett interaktivt lärande och varvar animerade och filmade faktaavsnitt med övningar och simuleringar. Under utbildningen får du lära dig hur privata personförsäkringar fungerar. Du får följa en barnfamilj och se hur familjen bör vara försäkrad, vilket inte alltid är så lätt att avgöra. Målet är att du ska få grundläggande kunskaper om privata personförsäkringar.

Det tar cirka 40 minuter att genomföra utbildningen där varje kapitel avslutas med en faktakoll. När är klar kan du skriva ut ett studieintyg.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som behöver en grundutbildning i privata personförsäkringar. Du som ska bli försäkringsdistributör behöver dessutom en påbyggnadskurs i försäkringskunskap.

Innehåll

  • Barnförsäkring
  • Gravidförsäkring
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Livförsäkring
  • Sjuk- och olycksfallsförsäkring
  • Bolåneskydd
Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!