Ränteplaceringar

900 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning

Utbildningen lär dig vad som är viktigt när det gäller ränteplaceringar: vilka för- och nackdelar som finns samt vilka risker är förknippade med ränteplaceringar? Målet med utbildningen är att ge en översikt av räntemarknadens placerings- och sparandeformer.

Det tar cirka 30 minuter att genomföra utbildningen och det avslutande kunskapstestet. När är godkänd kan du skriva ut ett studieintyg.

För vem?

Utbildningen passar dig som vill ha en introduktion till ränteplaceringar som placeringsform.

Innehåll

Olika ränteplaceringar

  • Definitioner
  • Olika typer av ränteinstrument

Obligationer

  • Introduktion till obligationer
  • Obligationsvärdering
  • Marknadsränta
  • Par, premie och rabatt
  • Kreditvärdighet och kreditrisk

Kunskapstest

Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!