Swedsec – Självstudier för ledning och kontroll med webinar

14 900 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning

Målet med den här utbildningen är att du ska bli väl förberedd inför Swedsecs test för ledning och kontrollfunktioner. Utbildningen är helt på distans och kombinerar självstudier med tre webinar ledda av vår ämnesexpert.

En vecka innan första webinaret får du en länk per e-post, så att du kan logga in via Adobe Connect vid rätt datum och klockslag. Varje webinar hålls klockan 9–15, med en lunchpaus på cirka 1 timme. Tänk på att sitta avskilt vid en dator med headset. Se också till att ha en väl fungerande internetuppkoppling.

Innan du sätter igång med studierna gör du SwedSecs diagnostiska test för att ta reda på vilken nivå dina förkunskaper ligger. Contentos effektiva och pedagogiska studiematerial hjälper dig sedan att nå upp till rätt kunskapsnivåer.

Under studietiden kan du kommunicera med ämnesexperter och studiekollegor via utbildningsportalen.

Datumen för webinar är ännu inte fastställda. Kontakta oss för mer information och anmälan.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som är vd, annan ansvarig chef och compliance officer. Även vissa befattningar inom riskkontroll och andra riskfunktioner har nytta av innehållet.

Innehåll

  • Grundläggande e-utbildningar
  • Tre webinar med vår ämnesexpert:
  1. Styrning och intern kontroll
  2. Finansiell ekonomi, risker och kapitaltäckning
  3. Reglering på värdepappersmarknaden
  • Föreläsningsmaterial
  • Boken Ledning och kontroll på värdepappersmarknaden av Torsten Örtengren
Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!