Swedsec – Självstudier för specialister med webinar

20 995 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning

Målet med den här utbildningen är att du ska bli väl förberedd inför Swedsecs test för specialister. Utbildningen är helt på distans och kombinerar självstudier med tre webinar ledda av vår ämnesexpert. Contentos effektiva och pedagogiska studiematerial hjälper dig att nå upp till rätt kunskapsnivåer.

En vecka innan första webinaret får du en länk per e-post, så att du kan logga in vid rätt datum och klockslag. Varje webinar hålls klockan 10–15, med en lunchpaus på cirka 30 minuter. Tänk på att sitta avskilt vid en dator med headset. Se också till att ha en väl fungerande internetuppkoppling.

Innan du sätter igång med studierna gör du Swedsecs diagnostiska test för att ta reda på vilken nivå dina förkunskaper ligger. Contentos effektiva och pedagogiska studiematerial hjälper dig sedan att nå upp till rätt kunskapsnivåer.

Under studietiden kan du kommunicera med ämnesexperter och studiekollegor via utbildningsportalen.

Datumen för webinar är ännu inte fastställda. Kontakta oss för mer information och anmälan.

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som analytiker, värdepappersmäklare, fondförvaltare och liknande, och som står inför utmaningen att bli godkänd vid SwedSecs licensieringstest för specialister.

Innehåll

  • Grundläggande e-utbildningar
  • Tre webinar med vår ämnesexpert:
  1. Finansiella instrument, marknader och handel
  2. Ekonomisk analys
  3. Etik och regelverk
  • Föreläsningsmaterial
  • Boken Specialister på värdepappersmarknaden av Gabriel Oxenstierna och Mattias Anjou.
Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!