Värdering av småhus och bostadsrätter

2 950 kr exkl. moms
Artboard 1
Webbaserad utbildning

I den här utbildningen får du träffa Fredrik Brunes, doktor i Bygg- och Fastighetsekonomi. Under sju dialogfilmer pratar Fredrik med kunden Marvin om hur värdering av småhus och bostadsrätter går till i praktiken. Varje film avslutas med interaktiva övningsfrågor.

Målet är att du ska lära dig att utföra en enklare värdering med ortsprismetoden, och kritiskt kunna granska en mer omfattande värdering.

Det tar cirka 90 minuter att genomföra utbildningen. Det avslutande kunskapstestet tar cirka 20 minuter.

För vem?

Utbildningen riktar sig till rådgivare och andra anställda i branschen som har behov av att certifiera sig inom området värdering av småhus och bostadsrätter.

Innehåll

Att räkna med ortsprismetoden

Definitionen av marknadsvärde

Arbetsgången vid värdering

Osäkerhet i framtida marknadsvärde

Hur görs fastighetstaxering?

Kunskapstest

Bokningsregler

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se. Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid. Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle. Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!