ÅKU

Årlig kunskapsuppdatering för SwedSec-licenshavare

Som innehavare av en SwedSec-licens behöver du uppdatera dina kunskaper varje år för att få behålla licensen. SwedSec tar fram ett antal kunskapskrav som sedan ligger till grund för hur vi på Contento producerar vår ÅKU. De senaste åren har vi utvecklat spännande e-utbildningar som du som deltagare genomför på distans, helt i din egen takt. Flera av våra ÅKU-produktioner har faktiskt blivit prisbelönta.

SwedSecs kunskapskrav är uppdelade för olika yrkesroller. Därför tar vi fram våra ÅKU-utbildningar i flera versioner. Vilken som passar just dig beror alltså på din yrkesroll. Målet med utbildningarna är att förse dig med den kunskap du behöver på ett enkelt och stimulerande sätt.

ÅKU 2021

Ledordet för Contentos ÅKU 2021 är effektivitet. Därför inleds vissa av avsnitten med ett kunskapstest, och om du klarar det på ett försök blir du godkänd på hela avsnittet i fråga och kan fortsätta vidare till nästa.

Varje avsnitt representerar ett kunskapskrav, och vilka av dem just du ska gå igenom beror på din yrkesroll. För att uppfylla SwedSecs krav behöver du genomföra minst åtta av avsnitten.

ÅKU 2020

Ledordet för ÅKU 2020 är effektivitet, kombinerat med samma variation som alltid. Vissa av avsnitten inleds med ett kunskapstest, och om du klarar det på ett försök blir du godkänd på hela avsnittet i fråga och kan fortsätta vidare till nästa.

ÅKU 2019

ÅKU 2019 är en varierad e-utbildning med filmer, animerade faktasekvenser, case, filmade föreläsningar och interaktiva övningar. Vilken av de fyra versionerna som passar just dig beror på din yrkesroll.

ÅKU 2018

ÅKU 2018 är en varierad e-utbildning med filmer, animerade faktasekvenser, case, filmade föreläsningar och interaktiva övningar. Vilken av de fyra versionerna som passar just dig beror på din yrkesroll.

ÅKU 2017

ÅKU 2017 lanseras i e-utbildningsformat och bygger på ett varierat lärande i form av föreläsningsfilmer, animerade faktasekvenser och interaktiva övningar. De flesta avsnitt avrundas med ett antal kunskapsfrågor som säkerställer att du har tillräckliga kunskaper inom området.

Våra utbildningar

1. Licensförberedande utbildningar
2. E-utbildningar
3. Lärarledda utbildningar
4. Utbildningspaket
5. Tester
6. Webinar